Pas intervistes ne CNN, Kryeministri shqiptar Albin Kurti se shpejti ne Shtepine e Bardhe🇺🇸 tête-à-tête me presidentin Biden!

Termet në Beograd qe po trondit serbet dhe serbofilet albanofon ne Kosove: Albin Kurti, njeriu më i madh në shqiptari se shpejt në Shtëpi të Bardhë.

Së shpejti zbulohet edhe data dhe koha. Lajmin sapo e konfirmuan nga SHBA, dihet nga qarqet diplomatike. 🇺🇸👏🇦🇱

Lajmi i fundit nga Gjeneva: Tërmet në Beograd që po trondit serbët dhe serbofilet albanofon ne Kosovë: Albin Kurti, njeriu më i madh në shqiptari së shpejti në Shtëpi të Bardhë – Online (trendeonline.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *