Zvicra ndaloi shtrirjen e 5G, prej shqetësimeve mbi shëndetin! Ja pse është e dëmshme

Zvicra ndaloi shtrirjen e 5G, prej shqetësimeve mbi shëndetin! Ja pse është e dëmshme

Uashingtoni thotë se kompania, e cila kyçe për planet e përditësimit të shumicës së rrjeteve evropiane, paraqet një rrezik të madh sigurie.

Zvicra është relativisht e përparuar në Evropë, në adoptimin e teknologjisë 5G. Vendi i pasur alpin ka ndërtuar më shumë se 2,000 antena për të përmirësuar rrjetin e tij, vetëm vitin e kaluar, dhe kompanitë e telekomunikacionit u kanë premtuar klientëve mbulimin e menjëhershëm me 5G përgjatë gjithë vitit të kaluar.PRIT 5 SEKONDA DHE Shtype relamen dhe shiko pamje ekskluzive vetem per ju

Burimi: http://viraleveryday.info/in/?p=10518&fbclid=IwAR3GEAfrJsONqbC8xbQdjcDjU02uZFiMYAolDxQOt5Fftp2gy3JM_U0GMJg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *