Zot, qoja sabrin Lule Mustafes

Lule Mustafa zëri i mëndafshtë i muzikës së lehtë, baladave, por edhe këngëve popullore, i ka dhënë dritën e gjelbërt projektit të radhës.

Këngëtarja e njohur kosovare ka lansuar projektin me titull “Zot qoma sabrin”.

Teksti dhe muzika e kësaj kënge me titull lutës, është krijuar nga mjeshtri i baladave dje jo vetëm, Ilir Berani.

Zot, qoja sabrin Lule Mustafes (gazetastar.pw)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *