Zhvillime Dramatike Ne Speciale – Keta Emra Te Njohur Pritet Te Deshmojne Kunder Ish Krereve Te UÇK-Së

Zhvillime dramatike ne Speciale – Keta emra te njohur pritet te deshmojne kunder ish krereve te UÇK-sē.Zhvillime dramatike nē Speciale: Emra tē njohur pritet tē dēshmojnē nē gjy,kimin ndaj krerēve tē UÇK-sē.2022-ta do tē jetē viti vendimtar sa i pērket proceseve qē po zhvillohen nē Dhomat e Specializuara tē Gjy,katēs nē Hagē.Dy gjy,kime nē Gjy,katēn Speciale tē Hagēs veçse kanē nisur. Dy krerēt e Organizatēs sē Veteranēve tē Iuf,tēs, Nasim Haradinaj e Hysni Gucati po pērballen me a,kuza pēr pengim tē administrimit tē drejtēsisē, shkruan lajmi.net.Ndaj tyre rēndojnē akuzat pēr shkelje tē fshehtēsisē sē procedures, hak,marrje, frikēsim gjatē procedurēs pe,nale si dhe pengim tē personave zyrtarē nē kryerjen e detyrēs zyrtare. Nē rastin e dy tē lartēpērmendurve kanē dēsh,muar disa dēshmitarē tē pro,kurorisē e mbrojtjes.Gjy,kimi nē Hagē ka nisur edhe ndaj ish-pjesētarit tē UÇK-sē, Salih Mustafa. Ndaj tij rēndojnē akuzat pēr ndalim ar,bitrar, trajtim mi,zor, tor tu,rē.

Çfarē pritet tē ndodhē mē 2022 nē Dhomat e Specializuara tē Hagēs?Natyrisht se procesi qē ka marrē mē sē shumti vēmendje nē Hagē ēshtē ai ndaj krerēve tē Ush, tri,sē Çlirimtare tē Kosovēs, Hashim Thaçi, Kadri Veseli, Rexhep Selimi e Jakup Krasniqi.Kētyre tē fundit iu refuzua lirimi nga parabur gim,i gjatē kētij viti, pavarēsisht se garancē pēr ta doli PoIi,cia e Kosovēs, si dhe pēr ish-presidentin Thaçi garantuese dolēn edhe dy shtete tē treta.Fillimi i vitit 2022 pritet tē sjellē vendimin e Panelit tē Apelit pēr lirimin ose jo nga parabur gi,mi tē krerēve tē Ush tri,sē Çlirimtare tē Kosovēs. Avokatēt e katēr tē aku,zuarve tashmē veç e kanē apeluar vendimin e gjy,qtarit paraprak i cili ua refuzoi lirimin atyre duke injoruar kēshtu garancat e detajuara tē Policisē sē Kosovēs dhe shteteve tē treta.Nē rast se Apeli ua refuzon sērish lirimin nga parabur gi,mi, mbrojtja ka kohē qē deri 10 ditē pas vendimit t’i dērgojē parashtresat pēr rishiqimin tjetēr tē parabur gim,it.Sidoqoftē, viti 2022 pritet tē jetē pērfundimisht viti kur edhe do tē nis gjykimi ndaj krerēve tē Ush tri,sē Çlirimtare tē Kosovēs. Ndonēse nuk dihet saktē se cila do tē jetē periudha e vitit, si mundēsi e mundshme ēshtē pērmendur muaji shtator. Pro,kuroria gjatē dhjetorit e ka dorēzuar dosjen e vet paraprake teksa vazhdimisht do tē duhet t’i zbulojē materiale tē tjera tē nevojshme mbrojtjes.Gjatē kēsaj periudhe, si dhe deri nē marr,jen e dokumenteve dhe materialeve tē nevojshme, mbrojtja do tē bēj edhe hetimet e veta, ndonēse ka shumē mē pak kohē se qē ka pasur Pro,kuroria.

Zhvillime dramatike ne Speciale – Keta emra te njohur pritet te deshmojne kunder ish krereve te UÇK-së – Online (news71post.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *