Zëvendëskryeministri Bullgar “Dridh” Maqedonët Me Kete Deklarate – Me Shqiptaret Jemi Miq Sepse

Zëvendës,krye,ministri bullgar: Me shqiptarët jemi miq, kemi Iufj,tuar kundër serbëve! Zëvendës,kryeministri bullgar, Krasimir Karakaçanov i ka dhënë një inter,vistë eks kluz,ive medias në gjuhën maqedonase ZOOM.MK, ku mes tjerash thotë se bull,garët dhe shqiptarët ndër vite kanë bashkë,punuar mes vete.“Me shqiptarët kemi Iufj,tuar bashkë kundër oku patorit serb, duke e theksuar rolin e Hasan Prishtinës”. Ky është mesazhi që dha kryeministri bull,gar në një intervistë për zoom.mk., që të drejtën eks kluz,ive të transmetimit e ka edhe emisioni Target në Almakos

Zëvendëskryeministri bullgar “dridh” maqedonët me kete deklarate – Me shqiptaret jemi miq sepse – Online (news71post.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *