Zbulohet skañdali i rradhes nga aña e Lutfi Hazirit me serbet – E papranueshme kjo gje

 

Haziri ka marrē,veshje tē fshehtē me Listēn Serbe? Vjen reagimi i LDK-sē nē Gjilan – ja çfarē thotē.Krye,tari i Gjilanit, Lutfi Haziri, nuk arriti ta fitojē komunēn prapē pa ba lotazh. Nē studion e Pressingut, kryetari Latifi u a kuz,ua nga analisti Sadri Ramaja pēr njē marrē,veshje tē fshehtē me Listen Serbe. I menjē,hershēm ka qenē reagimi i Shtabit Zgjedh,or tē LDK-sē nē Gjilan duke demantuar Ramabajēn.Koordinatori i Shtabit tē LDK-sē nē Gjilan, Arber Ismajli, ka thēnē se nuk ēshtē e vērtetē se ka ndonjē marrē,veshje nē mes tē LDK-sē nē Gjilan dhe Listēs Serbe.Ismajli tha se pjesē e strukturave tē institucioneve nē Gjilan, janē edhe minoritetet. Duke u nisur nga nēn,kryetari i Komunēs, e zēvendēskryesuesi i Kuvendin Komunal. Normalisht kētu nuk ka asgjē tē keqe.Hap fotën 5 svekonda dhe te shfvqen pvmjet eksklvzive

“Janē banorē tē komunēs sē Gjilanit, po ju konfir,moj qē nēn,kryetari i Komunēs vjen nga komuniteti Rom, gjithashtu kemi edhe zv/kryesuesin e Kuvendit Komunal nē Gjilan qē vjen nga komuniteti serb, pra ne jemi munduar qē kērkesat e tyre si komunitet t’i rea,lizojmē, nuk kemi bērē ndarje asnjē,herē ne investime, ata kane menduar qē besimin pēr tē parin e Gjilanit ta ndajnē me ne dhe absolutisht nuk po shoh asnjē tē keqe nē kētē çēshtje”, ēshtē shprehur Ismajli.“Ēshtē vullnet i qytetareve se kēnd e votojnē por nē tē njējtēn kohē nuk ēshtē etike tē behet zhur,mē nē diçka qē tē gjithē jemi dēshmitarē se kēta qytetarē janē qytetarē qē jetojnē dhe punoj,nē nē Republikēn e Kosovēs dhe respektojnē in,stitucionet e Republikēs”, ka thēnē Ismajli.Tutje, ia njoftoi se nē vend,votimet serbe ka edhe shqiptarē tē cilēt votojnē aty, pēr tē cilēt ceku edhe me emēr.“Edhe njē informate tjetēr qe me pēr,gjegjēsi e them qē nē vend,votimet serbe ka edhe shqiptarē qē kanē votuar, p.sh Lirije Kajtazi ne 2017 ka votuar nē vend,votim serbe”, ka thēnē Ismajli.Hap fotën 5 svekonda dhe te shfvqen pvmjet eksklvzive

Zbulohet skañdali i rradhes nga aña e Lutfi Hazirit me serbet – E papranueshme kjo gje – New (news372media.com)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *