Zbulohet Se Si E Braktisi Rugova Kosovën Për Në Itali, Millosheviç Kishte Këto Kërkesa

 

Zbulohet se si e braktisi Rugova Kosovën për në Itali, Millosheviç kishte këto kërkesa.Ish këshilltari i Kushnerit: Si e braktisi Rugova Kosovën për në Itali, Millosheviç kishte këto kërkesa.Libri “Lindja e një demokracie me para,thënie të shkruar Bernard Kushner, tregohen shumë detaje nga shkrimtari i famshëm francez Jacques Baudouin. Ai kishte mbajtur edhe pozitën si këshilltar i ministrit të jashtëm francez z. Bernard Kushner. Ai kishte treguar për unitetin, problemet brenda delegacionit të Rambujesë e mendimet pro at kontra.Ai poashtu kishte treguar edhe detajet për ish presidentin e ndjerë z. Ibrahim Rugova.“… Rugova u përdor edhe nga bashkësia e Sant’Egidios që për,piqej të luante një rol ndërmjetësimi për të gjetur një zjidh,je paqësore të konfliktit. Kjo orvatje dështoi por i mundësoi Monsinjor Paglias, themeluesit të bashkësisë, që t’i kërkonte Millosheviçit për ta lënë Ibrahim Rugovën ta braktiste Kosovën për të mërguar në Romë. Udhë,heqësi serb pranoi më në fund por me kusht që ai të nisej drejt,përdrejt nga Beogradi dhe në një avion italian, më 6 maj. Të gjithë dëshmitë u për,puthën në këtë pikë për të thënë se ishte një njeri i thyer ai që zbriti në kryeqytetin italian. Për Aleancën deklarata e tij kundër b0,mbrrdimeve ishte e papranueshme dhe në Romë amerikanët i dhanë të kuptojë se ai s’duhej të bënte më asnjë deklaratë në favor të b0,mbrrdimeve, si dhe t’i përgenjështronte fjalët që i kishte thënë në krah të Millosheviçit.

Zbulohet se si e braktisi Rugova Kosovën për në Itali, Millosheviç kishte këto kërkesa – Online (news71post.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *