Zbulohet loja qe Serbia dhe Vucic do e perdorin per mbajtjen e komunave ne Kosove ! Cfare po gatuajn duke..

-Zbulohet loja qe Serbia dhe Vucic do e perdorin per mbajtjen e komunave ne Kosove ! Cfare po gatuajn duke..

-Petar Petkoviq ka shkruar se vetëm Bogdanoviq ka mbësh.tetjen e Beogradit ku shtoi se është vendimtare për qëndrimin dhe mbijetesën e serbëve në Kosovë dhe Metohi që të mba.hen të 10 komunat në duart e Serbisë.

Vetëm Vladan ka mbështetjen e Beogradit zyr.tar Zyrës për Kosovë dhe presidentit tonë Aleksandër Vuçiq, sepse ne e dimë se ai do të lu ftojë vetëm për interesat serbe! Të dashur vëllezër dhe motra, ju e dini më së miri se sa vendim.tar është për qëndrimin dhe mbijetesën tonë në Kosovë dhe të ru.hen të 10 komunat në duart e Serbisë, deklaroi Petkoviq.

Për vende të reja pune për infra.strukturë të re rrugore për shtëpi dhe çer.dhe të reja vetëm Lista Serbe 147 Vladan Bogdanoviq kryetari i komu.nës së Kllokotit, shkroi Petkoviq.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *