Zbulohet Dokumenti Ku Albin Kurti Ishte Kapur Me Dy Agjent Sekret Te BIA-S Serbe!!! Ja Dy Deshmitaret

E FUNDIT/ Zbulohet dokumenti ku Albin Kurti ishte kapur me dy agjent sekret te BIA-s serbe!!! Ja dy deshmitaret.Deputetja e AAK-sē, Time Kadrijaj, ka publikuar njē fotografi, ku pretendon se ēshtē raporti i PoI,icisē, pēr zēnien e krye,ministrit aktual Albin Kurti, me dy zyrtarē tē BIA-s serbe, siç e a ku,zoi mbrēmē kryetari i AAK-sē, Ramush Haradinaj.Kadrijaj ka shkruar nē Facebook: Albin Kurti çka ēshtē kjo?!Sipas raportit, ajo pretendon se:Albin Kurti ēshtē ndalur nga poI,icia pas takimit qē ka patur me dy a gjen,tē tē shērbimit sekret Serb nē fshatin Binxhē tē komunēs sē Klinēs nē 17 Janar 2004.I shoqēruar nga Vlora Bajqinovci, Jellena Bjellica dhe Dardan Velija, Albin Kurti ka zhvilluar njē takim nē fshatin Binxhē tē komunēs sē Klinēs me dy persona nga strukt,urat e shērbimit sekret serb. Bēhet fjalē pēr dy vēllezērit Boban dhe Golub Donqiq tē dy me dokumenta te BIA-s. Boban Donqiq nē vitin 2004 mbante edhe gradēn e Kapi,tenit nē Ush trij,nē e Serbisē, pēerveç asaj tē anētarit tē BIA-s Serbe.PoI,icia ka ndaluar palēn shqiptare qē ka marre pjesē nē takim, tē cilēt udhētonin me makinēn Golf, ngjyrē tē bardhē me targa 416 – KS – 989. Nē ktē raport shkruhet se, Dardan Velija ishte ulur perpara, ndersa Jellena Bjellica, Vlora Bajqinovci dhe Albin Kurti ishin ulur prapa. Albin Kurti ishte I mbuluar me Qebe. Kurti nē gjh,ykat ē prezantoi tē jetē zotērues i njē dokumenti si anētar i AKI-sē.Dokumenti dhe raporti i poI,icise kur eshte ndaluar Albin Kurti me sher,bimin sekret te Serbise.

 

Zbulohet dokumenti ku Albin Kurti ishte kapur me dy agjent sekret te BIA-s serbe!!! Ja dy deshmitaret – Online (news71post.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *