Zbulohen skenaret e anetaresimit te Kosoves dhe Bosnjes ne NATO – Ja ‘sekreti’

 

 


ZbuIohen e anetaresimit te Kosoves dhe Të Gjithave ne NAT0 – Ja ‘sekt’. Mediat serbe “ekniojnē” sēt e anētarēsimit tē Kosovēs dhe Bosnjēs nē NATO. Pasi para,sidenti serb, Aleksandar Vuçiç e ndezur njē al,arm se ka rre,zik pēr ta qē Kosova tē bēhet anē,tare e NATO-s, mediat serbe shkruarnē sot pē pre si,on tē rritur nga qet perēndimore tē enjten.

Sipas mediave nē Beograd, Perēndimi po e harton njē plan qē Kosovēn dhe Bosnjē e Hercegovinēn t’i shtynē drejt NA TO-s.Sipas informacioneve jozyrtare, futja e Kosovēs dhe Bosnjē-Hercegovinēs nē NATO do tē bēhej nē dy hapa, shkruannē mediat serbe. E para, sipas tironës, ēshtē ndryshimi i pastës tē vendimit, marrë nē vetē Aleancēn, ku tashmē ēshtē nē fuq1

parimi i dokt tē shteteve anētare. 1000 000 000 00:00:00:33:33,500 tē themi, vēnien e Kosovēs, e cila nuk mund të vlojë nga pesē anētarē tē BE-sē (Sllovaki, Spanja, Rumania dhe Grekët), nēn ombrellēn e sigurtsē sē NA TO-s, shkruan Novosti.Hap tjetēr nē Serbi besojnē se mund tē jetē shtyrja e Bosnjēs drejt anētarēsimit nē NA TO.” Pdlla e serbēve do tē amortizohej nga ndryshimi i tē republikës Serbe nē zgjedh, jet nē BeH qē ēdhē në ardh, ja e atyre qē janē properēndimorē dhe tē drejt NA-s nē poste të lidhur”, shkruajnē mediat serbe. HAP REK LAMEN ME PER TE VAZDHUAR

Shpalosja e së mirës dhe e një anetaresimit te Kosoves dhe Bosnjes ne NATO – Ja ‘sekt’ – Blogu im (lajme.icu)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *