Zbulohen skenaret e anetaresimit te Kosoves dhe Bosnjes ne NATO

 

ZbuIohen skenaret e anetaresimit te Kosoves dhe Bosnjes ne NAT0 – Ja ‘sekreti’.Mediat serbe “zbuIojnē” skenarēt e anētarēsimit tē Kosovēs dhe Bosnjēs nē NATO.Pasi pre,sidenti serb, Aleksandar Vuçiq e ndezi njē al,arm se ka rre,zik pēr ta qē Kosova tē bēhet anē,tare e NATO-s, mediat serbe shkruajnē sot pē pre si,on tē rritur nga qendrat perēndimore tē pus htetitLEXO ME TEPER DUKE E HAP REK IAMEN ME POSHTE

Sipas mediave nē Beograd, Perēndimi po e harton njē plan qē Kosovēn dhe Bosnjē e Hercegovinēn t’i shtyjnē drejt NA TO-s.Sipas informacioneve jozyrtare, hyrja e Kosovēs dhe Bosnjē-Hercegovinēs nē NATO do tē bēhej nē dy hapa kyç, shkruajnē mediat serbe. E para, sipas tyre, ēshtē ndryshimi i sistemit tē vendim,marrjes nē vetē Aleancēn, ku tashmē ēshtē nē fuq1LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK IAMEN ME POSHTE

Zbulohen skenaret e anetaresimit te Kosoves dhe Bosnjes ne NATO – FACTENEWS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *