Vuçiqi në telashe Haga ia kërkon dorëzimin e bashkëpunëtorëve të Sheshelit pa vonesë

 

Radeta dhe Jojiq akuzohen për kër cënime, shantazhe dhe se u kanë ofruar mito dy dëshmitarëve në çështjen kundër Vojislav Shes helit.Gjykatësi Liu Daqun i ka bërë thirrje Serbisë që të ekzekutojë urdhër-arrestet dhe urdhrat për transferimin e të paditurve në Hagë pa vonesë.Serbia duhet të arrestojë dhe ekstradojë politikanë nga Partia radikale serbe brenda 90 ditësh.Hap fotën 5 sekonda dhe te shfvqen pvmjet.

https://infospostmedia.com/o/?p=6661

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *