Vuçiq Nxit Tensione Me Deklaraten: Kosova Është Toka Jonë! E Kemi Për Obligim Të Kujdesemi Për Serbët E Kosovës!

 


“Serbia dëshiron k0mpromis, jo zgjidhje në të cilën nuk ka Serbi dhe popull të saj”, ka thënë Vuçiq. Sipas tij, “Serbia, si të gjitha vendet e tjera, ka të drejtë të kujdeset për njerëzit e saj.

Serbia po e bën këtë pa vringëllim të a rmëve. Por kjo nuk do të thotë që Serbia do të lejojë që 17 marsi të ndodhë përsëri”.

“Serbia dëshiron k0mpromis, jo zgjidhje në të cilën nuk ka Serbi dhe popull të saj”, ka thënë Vuçiq. Sipas tij, “Serbia, si të gjitha vendet e tjera, ka të drejtë të kujdeset për njerëzit e saj. Serbia po e bën këtë pa vringëllim të a rmëve. Por kjo nuk do të thotë që Serbia do të lejojë që 17 marsi të ndodhë përsëri”.

“Kosova nuk është barra jonë, por kryqi ynë”, ka thënë në fund presidenti i Serbis, me rastin e përvjetorit të ngjarjeve të marsit, i cili po përdoret si spektakël pr0pagandistik në Beograd.

Vuçiq nxit tensione me deklaraten: Kosova është Toka Jonë! E kemi për obligim të kujdesemi për Serbët e Kosovës! – Online (trendeonline.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *