Vuçiq me deklarat Dhelprake!: Ne kemi nevojë për Paqe me Kosovën

Vuçiq: Kemi nevojë për paqe prandaj duhet të heshtim ndaj pro.vok ime ve të Kosovës

Presidenti i Serbisë, AIeksandar Vuçiq, ka përsëritur se Serbia duhet t’u përgjigjet të gjitha pr ov oki meve të Prishtinës me mesazhe paqeje ose të heshtë ndaj tyre.

“Ne po ndjekim, por nuk duam të pajtohemi me lojën e tyre të pr ov okim, eve. Ata nuk janë Zoti e di se çfarë froce dhe fuq1e kanë, por ne duhet të shmangim pr.ovo kim et dhe të ik1m nga e gjithë kjo”, tha Vuçiq.

“Ne duhet të jemi të gatshëm të re agoj më ndaj pr o vo ki mit në mënyrën e duhur, sepse jemi të gatshëm të ndërtojmë Qendrën KIinike, jemi ne që po ndërtojmë infrastrukturën”, shtoi ai.

“Ne kemi nevojë për paqe dhe prandaj duhet të heshtim. Sepse përndryshe mund të ketë një konfI1kt. Dhe ne kemi nevojë për paqe dhe stab1I1tet, kjo është mënyra e vetme për të ecur përpara”, përfundoi Vuçiq.

 

Vuçiq me deklarat Dhelprake!: Ne kemi nevojë për Paqe me Kosovën – Drejtpërdrejt (liveportal24hr.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *