Vuçiq jep lajmin që asnjë Shqiptari nuk do i pëlqejë : Ai tha se ata po shikojnë se si të transportojnë…

 

Po diskuojmë importin e naftës nga Lindjae Mesme nëpërmjet portit të Durrësit kështu është shprehur Presidenti i Serbisë Aleksandër Vuçiç. Vuçiq theksoi se tash më ishte në bisedime me partnerë nga Lindja e Mesme për mundësinë e importimit të naftës nga Serbia si dhe për dërgimin e saj në vendin e tyre përmes portit shqiptar të Durrësit.

Vuçiç tha se nuk e di se si do të përfundojë problemi me naftën gjegjësisht nëse Serbia d . Tashmë po flas me miqtë tanë nga Lindja e Mesme për të importuar naftë prej tyre dhe po kërkojmë mënyra. Mënyra më e mirë dhe më e lehtë është të shkosh në Durrës. Tani po shikojmë se si të organizojmë transportin nga Durrësi nëse kemi bote dhe automjete një mënyrë tjetër për ta bërë këtë, deklaroi Vuçiç.

Ai shtoi se Serbia du het të importojë sasi të mëdha nafte çdo ditë. Aleksandar Vuçiç ka bërë të ditur se nesër Qeveria do të bëjë përjashtim nga vendimi në mënyrë që 31 mijë tonë grurë, sipas marrë veshjes së mëparshme të dërgohen në Shqipëri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *