Vucic: Turqia po pergatit Pilote dhe Komando per Ushtrinë e Kosovës


Se sa e ndjeshme është Serbia kur bëhet fjalë për ndihmat e Turqisë dhënë ushtrisë së Kosovës, tregon edhe rasti i tanishëm i gatishmërisë turke të aftësojë amratën tonë edhe për rastet më të ndjeshme.

Kështu, aftësimi i piIotëve tanë për aeropIanë dhe tanke, i parashutëve, i k0mand0ve dhe i profiIe tjera, janë vetëm disa nga format e ndihmës turke që po i bënë Kosovës.

Bazuar në mediet serbe, e sidomos në gazetën “Kurir” e cila përmend një sondazh të bërë në Serbi ditëve të fundit, në pyetjen se cilat fjalë apo fjali kanë qenë më i rr1tuese për ju në këta muajt e fundit, nga tri përgjigjet e dhëna, dy kishin të bënin me Kosovën dhe shqiptarët. E para ishte “Ushtria e Kosovës” ndërsa e dyta “Turqia po ndihmon shqiptarët e Kosovës të bëjnë ushtrinë e tyre”.

Vucic: Turqia po pergatit Pilote dhe Komando per Ushtrinë e Kosovës – My Blog (lajme.icu)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *