Vucic me nje deklarate qe po i habite te gjithe per Kurtin / Ja se si do ti pergjigjemi Albin Kurti

Ekonomia jonë do të rritet më shpejt se të gjithë të tjerët, do t’i përgjigjemi edhe Kurtit. Shumë në rajon do të donin ta kthe.nin vendin tonë në të kaluarën. Ne nuk do ta brak.tisim gjithçka që ka ndërtuar ky komb, tenisin dhe tani fut.bollin. Tani mund të jemi të parët në një ekonomi në rri.tje”, tha Vuçiq, raporton B92, për.cjell lajmi.net.Hap fotën 5 sekonda dhe te shfvqen pvmjet

I pari i Serbisë pati edhe deklarata për, siç e quan ai, “përp.jekjen për ta njohur Kosovën”.“Para disa ditësh u për.poqën ta bënim ta njohim Kosovën në mënyrë tinëzare duke iu drejtuar qeverisë së Kosovës. Ne nuk do e bëjmë këtë, do ta mbrojmë po.pullin tonë në Kosovë jo vetëm për të mbijetuar ata por edhe për të përparuar, për të edukuar fë.mijët e tyre”, tha ai.Hap fotën 5 sekonda dhe te shfvqen pvmjet

Vucic me nje deklarate qe po i habite te gjithe per Kurtin / Ja se si do ti pergjigjemi Albin Kurti – New (news372media.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *