Vjosa Osmani Dridhe Gjithe Boten Me Kete Qe Beri Publike Per Joe Biden !! E Papritur Ishte Kjo…

Presi denti amerikan, Joe Biden per.mes nje video mesazhi ka falenderuar presi denten Vjosa Osmani per Medaljen Presi denciale per Sundimin e Ligjit qe do ta ndaje te die.len per Baun Biden djalin e ndjere te presi dentit Biden.
Vjosa Osmani ka nda re nje pjese te video mesazhit te presi.dentit amerikan i cili flet per punen e dja lit te tij te ndjere Beau Biden ne Kosove dhe fale.nderimin per Medaljen qe pritet ti nda.het te dielen.
Ne nje cere moni qe do te organizojme kete te diel, do te ndaje Meda.ljen Presidenciale per Sundim te Ligjit per te ndje rin Beau Biden, te birin e Presidentit amerikan Joe Biden per kontri butin e tij ne kete fushe gjate sher.bimit te tij ne Kosove.
eshte nder te kem munde.sine te ndaje kete medalje per te ndje.rin Beau Biden por qe i dedikohet edhe shume gra ve e burrave qe sherbyen ne Kosove e qe er.dhen nga Shtetet e Bashkuara te Ameri kes.
Neper mjet nje letre qe i kam der.guar para ca kohe, i kam propozuar Presi.dentit Biden qe te na drejtohet nepermjet nje video adre.simi ne kete ceremoni.
Jam e nde ruar qe sot mund te ndaje me ju nje pje.se te kesaj videoje, e cila te die len do te publikohet e plote dhe me per kthim. Ky adresim e Presi.dentit Biden deshmon raportet speciale e te pa lekundura ndermjet dy ven.deve tona. Jemi te be kuar me aleatin tone, Shtetet e Bash.kuara te Amerikes, shkroi Vjosa Osmani.
LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE

Vjosa Osmani dridhe gjithe boten me kete qe beri publike per Joe Biden !! E papritur ishte kjo… – Online (infospostmedia.com)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *