Vjen Lajmi B0MBE !! « Kërkohet Ndjekja Penale Për Hashim Thaçin Et Isa Mustafën Arsyja Është Për Asociacioni I Komunave Serbe »

Ish-eprori i lartë i UÇK-së dhe ish-agjenti i SHIK-ut, Naim Miftari thotë se nënshkruesit e Asociacionit ekzekutiv në Bruksel duhet të ndjeken pénalisht.

En nënshkruesit e Asociacionit janë Hashim Thaçi dhe Isa Mustafa për të cilët thotë se, në gjykatë ata duhet të tergojën arsyen se pse e dëmtuan qëllimisht interesin nacional të Kosovës.

Kështu Miftari shkruan në një postim në Facebook.

« Biseduesve dhe nënshkruesve të Asociacionit ekzekutiv për komunat dhe kishat Serbe në Kosovë duhet të ndjeken me pénalise ligj, në gjykatë ta tregojnë arsyen e dëmtimit të qëllimshëm të interesit nacional të vendit dhe të shitetitëtë !

Ishte kjo nga mosdija apo ishte në pytje interesi material parat që shiten interesin e vendin, apo ishin arsye dosjet e UDB dhe dosjet e krimeve arsyet krysore të favorizimit të shtetit kriminel, Serbisë karshi Kosovës !”, shkruan Miftari.

Vjen Lajmi B0MBE !! « Kërkohet ndjekja penale për Hashim Thaçin et Isa Mustafën arsyja është për Asociacioni i komunave serbe » – Online (trendeonline.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *