Virologu gjerman zbulon dy simptoma të tjera të Covid-19: Kina dhe Italia bënë një gabim! (Video

Virologu gjerman zbulon dy simptoma të tjera të Covid-19: Kina dhe Italia bënë një gabim! (Video)

Simptomat që dimë deri më tani që shkaktohen nga koronaviurisi janë: Temperaturë, ethe, kollë e thatë dhe në rastet më të rënda probleme me frymëmarrjen.Por Covid-19 mund të ketë simptoma të tjera, të cilat mjekët nuk i vunë re fillimisht. Ato përfshijnë: nuhatjen dhe shijen.Një virolog gjerman me emrin Hendrik Streeck ka treguar për median Frankfurter Allgemeine se pacientët me koronavirus nuk arrijnë dot të nuhasin një aromë dhe nuk ndjejnë shijen e ushqimeve ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on e me poshtme:

Burimi:https://bota.live/virologu-gjerman-zbulon-dy-simptoma-te-tjera-te-covid-19-kina-dhe-italia-bene-nje-gabim-video/?fbclid=IwAR1M6UZyGOSxof-UwQSFp8pxFX8QAao9GpZLyOfw8nN-1oXeg9mPxMN7EBA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *