Videomesazhi – Blendi Fevziu Para Hages Po Habit Gjithe Vendin Me Fjalet E Tij. Po Hallakaten Serbet

 

Videomesazhi – Blendi Fevziu para Hages po habit gjithe vendin me fjalet e tij. Po hallakaten serbet.VIDEOMESAZH| Blendi Fevziu para Hagës: Akta,kuza ndaj krerëve të UÇK-së është e ngritur politikisht dhe nuk vërtetohet.Gazetari i njohur shqiptar, Blendi Fevziu, e ka vizituar sot në Hagë ish-presidentin dhe ish-krye,ministrin Hashim Thaçi.Përmes një postimi në rrjetin e tij social, Fevziu ka postuar edhe një videomesazh para dyerve të Hagës.“Pas kësaj dere ndodhen katër nga drejtuesit më të lartë të Ushh,trisë Çlirimtare të Kosovës dhe katër nga drejtuesit e mëpasëm politikë të Kosovës së pavarur: Hashim Thaçi, Jakup Krasniqi, Kadri Veseli dhe Rexhep Selimi. Unë vizitova sot Hashim Thaçin, ish-president dhe ish-krye,ministër i Kosovës. Shpreha bindjen që ka shprehur çdo shqiptar, që aku,za ndaj tyre është e pavërtetë dhe nuk mund të vërtetohet. Është një aku,zë e ngritur politikisht, por që nuk argumentohet. Ata po bëjnë sot betejën e tyre të dytë, pas be,tejës për pavarësinë e Kosovës, pas betejës për ta hequr zgjedhën serbe, e cila ka ngritur kaq va,rrre masive në Kosovë”, thotë ndër të tjera Fevziu në videomesazhin e tij nga Haga.

https://www.facebook.com/100002112445710/videos/4648563885244319/
Gazetari i njohur shqiptar është shprehur i bindur se ata do ta fitojnë edhe be,tejën e dytë me drejtësinë, betejën e asaj që mund të quhet pastërtia e plotë e Ushh,trisë Çlirimtare të Kosovës dhe çdo shqiptari që Iuftoi për lirinë e Kosovës.

Videomesazhi – Blendi Fevziu para Hages po habit gjithe vendin me fjalet e tij. Po hallakaten serbet – Online (news71post.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *