VIDEO SHOKUESE: MJEKU AMERIKAN ZBULON SE RRJETI 5G KA SHKAKTUAR KORONAVIRUS

VIDEO SHOKUESE: MJEKU AMERIKAN ZBULON SE RRJETI 5G KA SHKAKTUAR KORONAVIRUS

Mjeku amerikan Thomas Cowan pretendon se viruset janë të lidhura me fushat elektromagnetike dhe se pandemia e koronavirusit aktual ka të bëjë me futjen e teknologjisë 5G. Wuhan, qyteti më i pikëlluar i koronavirusit në Kinë, është qyteti i parë që mbulohet plotësisht me teknologjinë 5G, që për këtë ekspert do të thotë se është një teknologji shumë e rrezikshme për njerëzit.

Sipas Dr. Thomas, shpërthime më të mëdha ndodhin çdo herë që futet një teknologji e re, e mbështetur nga shembuj të etheve spanjolle, gripit të Hong Kongut dhe koronavirusit.
Kuan shpjegon se qelizat, kur helmohen, përpiqen të pastrohen duke hequr toksinat dhe duke i quajtur ato viruse.

– happenedfarë ndodhi në 1918? Everydo pandemi në 150 vitet e fundit ka parë një kërcim kuantik në elektrifikimin e Tokës. Më 1918, d.m.th. vonë vjeshtës 1917, prezantimi i valëve të radios në të gjithë botën. Kurdoherë që po ekspozoni ndonjë sistem biologjik në një fushë të re elektromagnetike, ju e helmoni atë, disa sisteme vriten dhe të tjerët janë në letargji, kështu që ata jetojnë pak më gjatë, por më me dhimbje. Pastaj Lufta e Dytë Botërore filloi me prezantimin e teknologjisë së radarit në të gjithë botën, duke mbuluar të gjithë vendin me fushat e radarit. Njerëzit u ekspozuan për herë të parë. Ne kemi pasur grip nga Hong Kongu në 1968. Pse një pandemi virale? Për shkak se njerëzit janë helmuar, ata lëshojnë toksina të ngjashme me viruset – shpjegon Kuan.

Gripi i Hong Kongut 1968

Pandemia e gripit – e njohur edhe si Hong Kong – filloi në Kinë në qershor 1968. Ishte pandemia e tretë e gripit të shekullit të 20-të e shkaktuar nga virusi H3N2, duke vrarë 1 milion njerëz në të gjithë botën, përfshirë 100,000 në Shtetet e Bashkuara.
Coronavirus 2020

20,000 satelitë 5G do të hidhen në orbitën e Tokës për të dërguar rrezet e rrezikshme të rrezatimit intensiv në të gjithë botën, thotë Dr. Kuan, dhe është për shkak të kësaj teknologjie që është shfaqur një pandemi e koronavirusit.
Stuhi perfekte

Tani, vuri në dukje eksperti amerikan, ne kemi mijëra satelitë që lëshojnë rrezatim që është i papajtueshëm me shëndetin. Wuhan dihet se është qyteti i parë që mbulohet plotësisht me teknologjinë 5G.

Ndjeshmëria ka të bëjë me sasinë e metaleve që keni në trupin tuaj, si dhe me cilësinë e ujit në qelizat tuaja. Nëse filloni të injektoni alumin në njerëz, ata bëhen receptorë për thithjen e fushave elektromagnetike të përforcuara, dhe kjo jep një “stuhi të përsosur” për shkatërrimin e specieve tona, që është ajo që ne po përjetojmë tani – thotë eksperti.
ZHVILLIMI I TEKNOLOGJIS

1. Në vitet 1970 u krijua gjenerata e parë e sistemeve të lëvizshme (teknologji analoge). Ajo transmeton të folur dhe ishte e njohur për telefona të mëdhenj.

2. Rreth dhjetë vjet më vonë, ndodhi kalimi në teknologjinë dixhitale dhe gjeneratën e dytë (2G). Përveç transmetimit të zërit, ai mundësoi mesazhe (SMS), thirrje në konferencë dhe roaming si aftësi komunikimi në rrjetet e operatorëve të ndryshëm celular

3. Një rrjet 3G përmes internetit siguroi gjithashtu sinjale video me cilësi më të ulët. Në atë kohë, u shfaqën lidhjet e para për video konferenca.

4. Gjenerata e katërt (4G) ka prezantuar përmirësime të konsiderueshme në sistemet e lëvizshme: transmetim i shpejtë me video dhe më i efektshëm, internet me shpejtësi të lartë. Kjo teknologji bazohet në risitë kryesore në kodimin dhe transmetimin e sinjalit. Teknologjia 4G njihet gjithashtu si LTE (Long Term Evolution).

5. Brezi i pestë i 5G, i krijuar nga evolucioni i 4G. Përmirësimet shoqërohen me shpejtësi të lartë dhe vonesa jashtëzakonisht të vogla të sinjalit, të cilat janë në nivelin e perceptimit njerëzor (10 milisekonda).

Burimi : http://news33.tv/video-shokuese-mjeku-amerikan-zbulon-se-rrjeti-5g-ka-shkaktuar-koronavirus/?fbclid=IwAR0DXOeOXlZTTaGM3JDe-FLSoBOytNU7swdZD2V0qY3rePyqB3OzMUw_zfk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *