(Vidéo) Poutine I Ndodh Ajo Që S’e Kishte Menduar Kurrë, Ja Çfarë Ndodhi Gjatë Kohës Që Fliste

Një ha kim i madh i orareve të televizioneve ruse bëri që miliona njerëz të shikonin mesazhin se « gjaku i ukrainasve ishte në duart e rusëve ».

Thirrja “Jo luf tës” erdhi ndërsa rusët po përgatiteshin për të parë paradën vjetore të Ditës së Fitores në Sheshin e kuq të kryesuar nga Vladimr Poutine.

Hakerat shfaqën mesazhin në kanale të ndryshme të transmettuara nga opérateur cellulaire MTS, NVT Plus, Rostelecim dhe Wink.

 

(Vidéo) Poutine i ndodh ajo që s’e kishte menduar kurrë, ja çfarë ndodhi gjatë kohës që fliste – Online (trendeonline.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *