Vendimi ri nga Qeveria, Do te jepen nga 750 euro bonus per te gjithe prej nga 13 Prilli

Bonus i ri 750e gati për qytetaret nga 13 prill 2022 deri më 13 maj.. Qeveria Draghi jep dritën jeshile për dorëzimin e aplikimeve duke filluar nga 13 Prilli 2022. Të gjithë do të mund të dërgojnë kërkesat e tyre pavarësisht nga statusi i të ardhurave nuk kërkohet.

Kjo zgjeron listën e bonuseve 2022 me natyre universale, të aksesueshme për të gjithë pa kufizime të veçanta të të ardhurave ose pasurive. Po flasim për Bonusin e Lëvizshmërisë Një Bonus i vërtetë pa ISEE shumë i ndryshëm nga Bonusi i vjetër i Lëvizshmërisë që daton në vitin 2020.

Në mënyrë të veçantë, Bonus i ri mobilità 2022 jo vetëm që mbulon kostot e bëra për blerjen e biçikletave të reja elektronike, biçikletave elektrike dhe skuterëve, por shtrihet për të mbuluar një gamë të gjerë artikujsh.

Shuma që mund të kërkohet nga data 13 Prill 2022, sipas dispozitave të parashikuara nga Mite, mund të përdoret si për blerjen e mjeteve të lëvizshme të qëndrueshme të përmendura.

Vendimi ri nga Qeveria, Do te jepen nga 750 euro bonus per te gjithe prej nga 13 Prilli – DREJTPREDREJT (liv24news.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *