Vëllezër haxhi, vdesin për një ditë nga Covid-19 në Pejë

Raportohet se 2 vëllezër që ishin haxhi, Mustafë Zekaj dhe Zekë Zekaj, të moshës 85 dhe 78 vjeç, vdiqën gjatë natës në Novosellë të Pejës.

Vëllezërit kishin simptoma të gripit Covid-19 dhe dyshohet se vdiqën si rezultat i këtij virusi .

Ndryshe, gjatë 24 orëve të fundit, sipas ISHPK-së u regjistruan 225 raste – prej tyre 6 nga Peja.

Burimi: https://indeksonline.net/vellezer-haxhi-vdesin-per-nje-dite-nga-covid-19-ne-peje-2/

 

Ky informacion nuk është i vërtetë dhe është mohuar edhe nga Komuna e Pejës.

 

Dy vëllezër nga Novosella e Pejës kanë ndërruar jetë brenda një nate.

85 dhe 78 vjeçari u raportua se kanë qenë të prekur me koronavirus.

Por kjo është mohuar nga Komuna e Pejës. Drejtori i Drejtorisë së Shëndetësisë, Petrit Loci, ka thënë se personat në fjalë nuk kanë qenë të referuar për testim dhe nuk rezultojnë në regjistrat zyrtar për COVID-19, njofton Klan Kosova.

Burimi: https://klankosova.tv/mohohet-qe-vellezerit-nga-peja-qe-vdiqen-ishin-te-prekur-me-covid-19/?fbclid=IwAR0qWQ4m4qmDytxznZ_V-S5SOqEIXLxDVs89XFtM14FwltFoBI4EkQtJV4I

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *