Urime per Kosoven, Sapo erdhi edhe nje mbeshtetje e madhe nga Zvicra e cila eshte…

Urime per Kosoven, Sapo erdhi edhe nje mbeshtetje e madhe nga Zvicra e cila eshte…

-Shkolla si vatër e mësimit ka detyrë parësorë edukimin enxenesve me ndjenjën kombëtare. Shpallja e Pavarësisë së Kosovës më 17 shkurt 2008, ishte kuroreezim i një rrugëtimi të dhimbshëm dhe sak rif ice e gjithmbarshme.Ditëlindja e Kosovës është arritja më e madhe e kombit shqiptar që nga Pavarësia e Shqipërisë. Kemi obligim moral ndaj feemijeve tanë, që ata ti njoftojmë me kulturën e popullit tonë.E cila organizoi aktivitete të ndryshme me feemije për shënimin e kësaj dite, në shkollën shqipe, kjo eshte nje mbeshtetje e madhe per ne.

Urime per Kosoven, Sapo erdhi edhe nje mbeshtetje e madhe nga Zvicra e cila eshte… – Online (news308media.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *