Urime Kosovë!! Ambasadori Gjerman Në Prishtinë Jep Lajmin E Mirë Për Liberalizimin E Vizave Për Kosovën

 


Tri forca politike në Gjermani, Partia Socialdemokrate (SPD), Të Gjelbrit dhe Demokratët e Lirë (FDP), njoftuan të mërkurën arritjen e një koalicioni qeverisës. Pavarësisht se nuk është diçka e re, në këtë marrëveshje përmendet edhe mbështetja për liberalizimin e vizave për Kosovën, dialogun Kosovë-Serbi si dhe integrimin e Ballkanit Perëndimor në strukturat euroatlantike.LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK IAMEN ME POSHT

I kënaqur që Kosova është në agjendë të qeverisë së re gjermane është shprehur edhe ambasadori gjerman në Prishtinë, Jorn Rohde. “Koalicioni i ardhshëm qeverisës në Gjermani nënvizoi përkushtimin për liberalizimin e vizave për Kosovën, mbështetjen për dialogun Kosovë-Serbi dhe vuri theksin për të mbështetur integrimin e Ballkanit Perëndimor në strukturat euroatlantike”, ka shkruar Rohde.LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK IAMEN ME POSHTE

Urime Kosovë!! Ambasadori Gjerman Në Prishtinë Jep Lajmin E Mirë Për Liberalizimin E Vizave Për Kosovën – BUZZ (lajme.buzz)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *