Upss/ Aurela Gaçe mby tet në lot/ Si e ka punën trimja e Vlorës

Aurela Gaçe ka reaguar për herë të parë pas kritikave që i janë bërë lidhur me këngën e saj më të re “Lento Lento”.

Një ndër to ishte gazetari Aleksandër Çipa, i cili tha se është e pakuptimtë që një artiste e madhe si Aurela Gaçe të bjerë në varfërinë e së thjeshtës pa përmbajtje. Aurela reagoi për kritikat e ftuar sot tek “Rudina”, ku u shpreh se kishte ardhur koha për një këngë me gëzim sepse ka qarë boll.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

“Unë e kisha për vete nevojë shpirtërore që të vija me gëzim, të vija me ngjyra, siç e shikon dhe sot me ngjyra, është shumë e nevojshme. Domethënë edhe kur ulem në kafe me miqtë dhe kur fillojnë menjëherë bisedat them stop, nuk dua fare të dëgjoj asnjë bisedë të tillë.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

Çfarë ka ndonjë bisedë që të qeshim, të argëtohemi, të flasim për gjëra të bukura sepse seriozisht kjo është një ngarkesë emocionale për të gjithë. Unë kam qarë boll nëpër këngë, kisha nevojë të qeshja, të kërceja, të sillja dritë”, u shpreh Aurela.

 

Upss/ Aurela Gaçe mby tet në lot/ Si e ka punën trimja e Vlorës – Lajmi i Fundit (ddc24news.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *