U zbulua gjesti qe beri gardiani serb ndaj Albin Kurtit kur po mbahej prej serbeve, habi e madhe per gjithe vendin.


-U zbulua gjesti qe beri gardiani serb ndaj Albin Kurtit kur po mbahej prej serbeve, habi e madhe per gjithe vendin.

-U zbulua gjesti qe beri gardiani serb ndaj Albin Kurtit kur po mbahej prej serbeve, habi e madhe per gjithe vendin.“Albin Kurti rrihej brutalisht në Bh,urgun e Lipjanit, më tha se ‘’një gardian dukej si më shpirtmirë, më la të marrë pak ajër’’.Deputeti Enver Dugolli, njëherit shok bj,urgu me kryeministrin, Albin Kurtin, ka folur sot lidhur me trajtimin e shefit aktual të Qeverisë së Kosovës, dikur në b,jurgjet e Serbisë.Dugolli deklaroi në Info Magazine se atëbotë, për Albin Kurtin, kishte dëgjuar për herë të parë në bj,urgun e Lipjanit, gjatë një to,rtu,jre të cilën sipas tij ia kishin bërë brenda qe,lisë, njofton Klan Kosova.”Kryeministrin [Albin] Kurti së pari herë pata rast ta shoh në bj,urgun e Nishit. Por për të pata dëgjuar edhe më herët për shkak se ishte në Organizatën Studentore që i prin pr,otestës së 1 tetorit, që ishte bashkë me vëllain tim, mirëpo unë nuk e kisha takuar ndonjëherë Albin Kurtitn, por isha shumë kurioz ta shihja. Për Albin Kurtin së parin herë dëgjoj në b,jurgun e Lipjanit, por nuk e shihja dot sepse ishim të ndarë, të mbyllur në dhoma të ndryshme”.

”Më kujtohet një moment që ende më godet në kokë, një situatë e cila na mbërtheu të gjithëve aty në bj,urgun e Lipjanit: Ishte 9 qershori, nata kur u nënshkrua Marrëveshja e Kumanovës, që i jepte fund lufh,tës në Kosovë, dhe ne nuk dinim asgjë se ç’po ndodhte. Po dëgjonim ca k,ris,ma, ca të sht,ëna a,rmë,jsh të pazakonshme, më shumë se të tjera herë”.”Dhe ne për një moment erdhën na lidhën me duar prapa, me disa pra,nga plastike që futen në mish – dhe besoj që kush i ka provuar, mos i provoftë asnjë njeri normal ato, pasi shkak,ojnë dhi,mbje të jashtëzakonshme, ashtu na lanë të lidhur pa na treguar ç’po bëjnë. Por, përkundër dhi,mbjes së madhe që ndjenim në duart tona të lidhura, ashtu që ishim krejt të par,alizuar, filloi një r,raj,hje në një dhomë më tutje, një r,ra,jhje e pandërprerë , dëgjohej një r,raj,hje e pazakontë. Go,ditsh,in g,ardi,anë e njerëz të tjerë që nuk i shihnim por që e dinim se dikënd janë duke u to,rturuj,ar”.”Deri një kohë dëgjohej një zë një klithmë, por dikur edhe ajo u shua, nuk dëgjohej asnjë zë tjetër përveç god,itjeve që nuk dinin të pushonin”.

”Tek pasi jemi tran,sferuar në b,jurgun e Nishit, kemi marrë vesh se ajo to,rt,jurë çn,jerë,zore, ajo r,ra,jhje që ende e kam në kokë, që kthen kujtesën time të asaj kohe, ishte Albin Kurti, ai i cili ishte t,ortur,juar pa,mësh,irshëm me orë të tëra”.Dugolli mes tjerash tha se gjithë këtë ngjarje ia tregoi vet Albin Kurti kur u takuan në Nish, njofton Klan Kosova.”Më pas kur jam takuar me Albinin, në b,jurgun e Nishit, më ka treguar por jo vetëm ai, por edhe të tjerët që kanë qenë aty afër tij”.”Ne kemi qenë në Lipjan, por nuk jemi pa, nuk ishim në një qe,li. Por, mësuam që ai që ishte r,raj,hur ishte Albin Kurti”.”E më tregoi Albin Kurti kur takohemi në b,jurgun e Nishit, që për një moment e kanë lënë gati të, për shkak se r,ra,jhjet kanë qenë aq të më,dhae, sa që iu është vësht,irësu edhe frym,ëmarr,ja”.”Për shkak se ka qenë i enj,tur në gjo,ks dhe për një moment thotë se ”gati isha në kol,aps, por rastësi,sht vjen një g,ardian aty që dukej si më shpirtmirë”, dhe i lë pak derën hapur që të krijon rrëmim të ajrit – dhe i vie pak shpirti si thonë, frymëm,arrja dhe qetësohet”.”Këtë e ka thënë Albin Kurti dhe shokët që kanë qenë në dhomë”, shprehet Dugolli gjatë rrëf,imit të tij, njofton Klan Kosova

U zbulua gjesti qe beri gardiani serb ndaj Albin Kurtit kur po mbahej prej serbeve, habi e madhe per gjithe vendin. – Online (news308media.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *