U spërkatën me gja,k dhe u infektuan/ Sherbimet sek,rete angleze si ‘shp ërtheu’ koronavirusi brenda laboratorit në Wuhan, sa kushtoi të prodhohej (Video)

U spërkatën me gja,k dhe u infektuan/ Sherbimet sek,rete angleze si ‘shp ërtheu’ koronavirusi brenda laboratorit në Wuhan, sa kushtoi të prodhohej (Video)

Me përhapjen e koronavirusit janë bërë shumë studime, po punohet për vaksinën kundër COVID-19, ndërsa çdo ditë e më tepër dalin teori sesi shpë rtheu ky virus.Ndërkohë sipas ministrave britanikë thuhet se koronavirusi me shumë gjasa mund të jetë shkaktuar nga një laborator kinez. Në bazë të burimeve të larta qeveritare thuhet se përveç versionit që virusi ka dalë nga tregu i kafshëve, është e mundur që COVID-19 të jetë prodhuar nga një laborator kinez.ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on e me poshtme:

Burimi: http://viraleveryday.info/in/?p=8989

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *