U përfol se ishin në një lidhje, Adrola flet për Capital T: Meriton një duartrokitje…

U përfol se ishin në një lidhje, Adrola flet për Capital T: Meriton një duartrokitje…

Modelja Adrola Dushi ka folur për këngëtarin Trim Ademi të njohur ndryshe si Capital T, me të cili u përfol se ishte në një marrëdhënie. E ftuar në “WhyNot”, Dushi tha se Capital punon dhe e do shumë punën e tij. Ajo kërkoi një duartrokitje për këngëtarin për të cilin u shpreh se është super artist.

Capital T, është super artist. Capital punon dhe e do shumë punën e tij. Meriton duartrokitje shumë të madhe,”- tha Dushi.

Para pak kohësh, dyshja u përfolën se ishin në një lidhje, zëra që u konfirmuan asnjëherë.

U përfol se ishin në një lidhje, Adrola flet për Capital T: Meriton një duartrokitje… – GazetaJonë (gazetajone.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *