U ndahen nga 18 mijë Euro të gjithë deputetëve si ‘Ndihmë’ për krizën e pandemisë, MENDIMI JUAJ?

Që nga fillimi i vitit janë mbajtur vetëm 31 seanca, pagat e deputetëve i kanë kushtuar buxhetit mbi 1 milion euro.
Që kur u betuan deputetët në shkurt të këtij viti, kjo sallë ishte më shumë e zbrazët sesa e mbushur. Kjo për shkak të pandemisë e cila pamundësoi, të mbaheshin seancat që ishin planifikuar.

E kur ato thirreshin, shumë deputetë i bojkotonin dhe salla zbrazej pasi në shumë raste nuk kishte kuorum. / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!

 

Burimi i lajmit-http://media24newss.com/u-ndahen-nga-18-mije-euro-te-gjithe-deputeteve-si-ndihme-per-krizen-e-pandemise-mendimi-juaj/?fbclid=IwAR08m4fEQ-1Y8zfvJqQgcJ2wEGeGGZ-qj8KLe0p8KVTJ6oAQ2prkgFF3DGs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *