U ndahen nga 18 mijë Euro të gjithë deputetëve si ‘Ndihmë’ për krizën e pandemisë, MENDIMI JUAJ?

Që nga fillimi i vitit janë mbajtur vetëm 31 seanca, pagat e deputetëve i kanë kushtuar buxhetit mbi 1 milion euro.
Që kur u betuan deputetët në shkurt të këtij viti, kjo sallë ishte më shumë e zbrazët sesa e mbushur. Kjo për shkak të pandemisë e cila pamundësoi, të mbaheshin seancat që ishin planifikuar.

E kur ato thirreshin, shumë deputetë i bojkotonin dhe salla zbrazej pasi në shumë raste nuk kishte kuorum. / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!

Që nga fillimi i vitit janë mbajtur vetëm 31 seanca, pagat e deputetëve i kanë kushtuar buxhetit mbi 1 milion euro.
Që kur u betuan deputetët në shkurt të këtij viti, kjo sallë ishte më shumë e zbrazët sesa e mbushur. Kjo për shkak të pandemisë e cila pamundësoi, të mbaheshin seancat që ishin planifikuar.

E kur ato thirreshin, shumë deputetë i bojkotonin dhe salla zbrazej pasi në shumë raste nuk kishte kuorum. / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!

 

Burimi: https://kosalb.net/u-ndahen-nga-18-mije-euro-te-gjithe-deputeteve-si-ndihme-per-krizen-e-pandemise-mendimi-juaj/?fbclid=IwAR2pMrXvCWh-YmErr6xx_Ac99NyYS2tL_cM7mZs-4sPujesYOF1hdv-KqOg

Ky lajm nuk është i vërtetë sepse nuk ka pasur ndonjë konfirmim nga autoritetet zyrtare se kjo shumë do t’ju jepet deputetëve të Kuvendit të Kosovës. Gjithashtu titulli i këtij artikulli nuk përputhet me tekstin. Plus kësaj teksti i njëjtë është përsëritur dy herë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *