TRODNITJE E MADHE/ Po Dridhet Gjithe Ballkani Nga Fjalet E Kelyshit Vuciq – Ja Cfare Po Thote Per Millosheviqin

 

A ka krisje mes Ahmetit dhe Kurtit? Pse Albin Kurti nuk e publikoi ne rrjete sociale takimin me Ali Ahmetin? Ndersa ky i fundit u shpreh mirenjohes per takimin

A ka krisje mes Ahmetit dhe Kurtit? Pse Albin Kurti nuk e publikoi ne rrjete sociale takimin me Ali Ahmetin? Ndersa ky i fundit u shpreh mirenjohes per takimin.Kurti pret Ali Ahmetin dhe disa ministra nga Maqedonia e Veriut, flet pēr mundēsinē e lehtē,simit tē ma sa,ve.Krye,ministri i Republikēs sē Kosovēs, Albin Kurti, priti nē takim krye,tarin e Bashkimit Demokratik pēr Integrim, Ali Ahmeti dhe njē delegacion ministrash tē Qeverisē sē Maqedonisē sē Veriut.Delegacioni pēr,bēhej nga Artan Grubi, zēvendēskrye,ministēr i parē i Qeverisē sē Republikēs sē Maqedonisē sē Veriut dhe ministēr pēr Sistem Politik, Bujar Osmani, ministēr i Punēve tē Jashtme, Fatmir Besimi, ministēr i Financave, Kreshnik Bekteshi, ministēr i Ekonomisē, Jeton Shaqiri, ministēr i Arsimit dhe Shkencēs, Naser Nuredini, ministēr i Mjedisit Jetēsor dhe i Planifikimit Hapēsinor dhe Ejup Rrustemi, drejtor i Ndērmarrjes Publike pēr Rrugē Shtetērore.

Nē takim u diskutua pēr menaxhimin e situatēs me pa nde,mnē, gjendjen nēpēr institucionet shēndetēsore dhe mundēsinē e lehtēsimit tē ma sa,ve.Marrēveshjet e arritura nē mbledhjen e pēr,bashkēt tē dy qeverive tē mbajtur nē shtator tē vitit tē kaluar, ishin temē tjetēr e takimit, e nē veçanti marrē,veshja pēr rrugēn Tetovē- Prizren.U bisedua pēr integrimet evropiane dhe raportet e mira fqinjēsore mes Republikēs sē Kosovēs dhe Republikēs sē Maqedonisē Veriut.Pēr procesin e dialogut Kosovē-Serbi, u theksua se duhet tē pēr,fundojē me njohje tē ndērsjelltē mes dy shteteve, gjē qē do t’i kontribuonte ruajtjes sē paqes dhe stabilitetit afat,gjatē nē rajon.Nē takimin qē u pērmbyll me njē darkē miqēsore, krye,ministri Kurti shoqērohej nga ministrja e Arsimit, Shkencēs, Teknologjisē dhe Inovacionit, Arbērie Nagavci, ministri i Financave, Punēs dhe Transfereve, Hekuran Murati, Ministri i Mjedisit, Planifikimit Hapēsinor dhe Infrastrukturēs,

Liburn Aliu, ministri i Ministrisē sē Mbrojtjes, Armend Mehaj dhe shefi i Stafit, Luan Dalipi. Pas takimit ne rrjetet sociale te te dy prej krereve te pozites ne Kosove dhe Maqedonine e Veriut mund te verejme qe Albin Kurti nuk e ka postuar takimin me kreun e BDI. Ndersa Ali Ahmeti u shpreh mirenjohes per takimin me kryeministrin Kurti.

TRODNITJE E MADHE/ Po dridhet gjithe Ballkani nga fjalet e kelyshit Vuciq – Ja cfare po thote per Millosheviqin – Online (active24news.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *