Thaçi: Ju Premtoj, Koronavirusi Së Shpejti Do Te Ik Nga Kosova sbashku me Albinin

Thaçi: Ju Premtoj, Koronavirusi Së Shpejti Do Te Ik Nga Kosova sbashku me Albinin

Thaçi: Ju Premtoj, Koronavirusi Së Shpejti Do Te Ik Nga Kosova sbashku me Albinin Presidenti Thaçi nuk po premton më liberalizim vizash. Ai është një premtim i vjetër që ka nisur të përdoret që nga vitet e largëta 2010-2011. Tash Thaçi ka nisur të premtoj se në Kosovë do ta sjell Koronavirusin. Ai në një konferencë për media ka thënë se ai e di datën e ardhjes së virusit në Kosovë. Per te pare videon e plote shtyp ne rek1amen me poshte dhe video hapet pas pak

Burimi: https://mxccurio.club/2020/04/19/thaci-ju-premtoj-koronavirusi-se-shpejti-do-te-ik-nga-kosova-sbashku-me-albinin/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *