Tha Se Do Ulej Në Bisedime/ Putin Gënjen Sërish U Ka Bërë Thirrje Üshtarëve Ukrainas Të Rrèzojnë Qeverinë E Tyre

 

Luf timet për kontrollin e Kievit janë intensifikuar mes rusëve dhe ukrainasve, raporton CNN. Beteja kryesore po zhvillohet në qytetin Çernihiv, rreth 105 kilometra larg Kievit.Ndërkohë, Presidenti rus Vladimir Putin po mban një fjalim në të cilin u bëri thirrje ushta rëve ukrainas që të dorëzojnë qeverinë e tyre.Per la jmin e plo te kli ko ne re kla men me poshte

Tha se do ulej në bisedime/ Putin gënjen sërish u ka bërë thirrje üshtarëve ukrainas të rrèzojnë qeverinë e tyre – Online (infospostmedia.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *