Teuta Krasniqi flet për dorëzimin

Aktorja Teuta Krasniqi e ka dëshmuar që në rini të hershme që nuk i druhet punës dhe e jep maksimumin në çdo projekt, apo nismë, shkruan “Kosovarja”

 

“Kam mësuar se me punë arrihet gjithçka dhe pa marrë parasysh vështirësitë që do të hasësh në profesion, asnjëherë nuk duhet dorëzuar”, ka thënë aktorja.

Ajo për vite me radhë ka qenë një nga më të angazhuarat në botën e televizionit, ku edhe e ka bërë më të mirën.

Teuta Krasniqi është e angazhuar në teatër dhe po punon në televizion.

Teuta Krasniqi flet për dorëzimin (kosovarja-ks.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *