Testohet ra keta me e frlkshme ne bote nga Rusia e prodhuar tani / Cfare tha Putin per kete ra kete do habiteni sepse..

 

-Testohet ra keta me e frlkshme ne bote nga Rusia e prodhuar tani / Cfare tha Putin per kete ra kete do habiteni sepse..

-Mini stria ruse e mbrojtjes tha se ka testu.ar rak etën e re balist ike ndërk ontinentale Sarmat shkruan Reuters pres identi rus Vladimir Putin u shfaq në televizion duke u inform.uar nga ush tria se rak eta ishte lëshuar nga Plesetsk në veriperëndim të vendit dhe goditi objekt.ivat në gadishullin Kamchatka në lindjen e largët.

Rake ta bali stike ndërk ontinentale Sarmat ka karakteristi.kat më të larta tak tike dhe tek nike citohet të ketë thënë Putin.

Testohet ra keta me e frlkshme ne bote nga Rusia e prodhuar tani / Cfare tha Putin per kete ra kete do habiteni sepse.. – Online (news308media.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *