Termet Në Beograd! Kosova Nenshkruan Marreveshje Madheshtore Me Kroacine

 

Në duart e ushtarëve të Kosovës, së shpejti pritet të jenë ar,më e pajisje të ndryshme, prodhim kroat, transmeton gazeta ditore.Ato do të vijnë, përmes realizimit të marrëveshjes mes dy vendeve për blerjet ushtarake “Shtet me Shtet.

Kjo u paralajmërua nga Ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj, pas takimit me homologun e tij kroat, Mario Banozic, njofton Klankosova.tv, përcjell Albinfo.ch.

Një ujdi e tillë sipas ish-Komandanti të Forcës së Sigurisë së Kosovës, Kadri Kastrati, është shumë e dobishme për vendin.Arsye për këtë, ky thotë se është përvoja ushtarake dhe prodhuese e shtetit të afërt.

Termet në Beograd! Kosova nenshkruan marreveshje madheshtore me Kroacine – Online (trendeonline.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *