Tërmet Në Beograd!! Ambasadori I SHBA-Së Në Beograd “Kall” Tërë Serbinë, Kërkon Njohje Reciproke Mes Kosovës Dhe Serbisë

Ambasadori i SHBA-së në Beograd, Anthony Godfrey thotë se përparimi i qëndrueshëm në dialogun ndërmjet Kosovës dhe Serbisë varet nga dëshira e liderëve në Beograd dhe Prishtinë për të “ndërmarrë hapa të vështirë dhe të guximshëm të nevojshëm për ta forcuar paqen dhe prosperitetin që meriton ky rajon”. Duke folur për krizën në dialog dhe rolin e Washingtonit në këtë proces, Godfrey tha në një intervistë për mediumin serb “Blic” se përparimi i qëndrueshëm duhet të vijë “nga këtu”. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN

Tërmet në Beograd!! Ambasadori i SHBA-së në Beograd “kall” tërë Serbinë, kërkon njohje reciproke mes Kosovës dhe Serbisë – Online (trendeonline.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *