Termet ne Beograd/ ​Pjesëtarët e Ushtrisë së Kosovës pjesë e garës së Akademive Ndërkombëtare në ShBA !!

 


Kadetët tanë të Akademisë Ushtarake Amerikane West Point, ishin pjesë e garës së Akademive Ndërkombëtare në SHBA.Kështu ka njoftuar ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj, i cili ka shkruar në Facebook se gara e akademive ndërkombëtare është garë vjetore dhe marrin pjesë akademi të ndryshme ushtarake nga e gjithë bota.LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK IAMEN ME POSHTE

“Pjesë e kësaj gare këtë vit ishin edhe kadetët nga Kosova, Vesa Ibrahimi dhe Andrin Vuthaj që janë pjesë e akademisë ushtarake West Point në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Në ketë garë ekipet e akademive testohen në shkathtësi të ndryshme ushtarake si: qëndrueshmëria fizike, navigim, gjuajtje me armë të gjata dhe pistoletë, marshim, si dhe shkathtësi tjera ushtarake. Vazhdojmë me suksese të reja”, ka shkruar aiLEXO ME TEPER DUKE E HAP REK IAMEN ME POSHTE

Termet ne Beograd/ ​Pjesëtarët e Ushtrisë së Kosovës pjesë e garës së Akademive Ndërkombëtare në ShBA !! – My Blog (news72post.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *