Tensione në “Përputhen”: Kur unë e njihja Erionin, Mikela zhgarravitej me Brunon

 

Sërish zënka mes vajzave në programin e dashurisë, Rrushja dhe Mikela, kanë qenë dy konkurrentët të cilat nuk po gjejnë raport të mirë komunikimi.

Dhe, kjo po ndodh shkak i Erionit i cili ende nuk po gjen vendosshmëri, sa i përket të dyja konkurrentëve se me cilën do të dal çifti nga programi, Mikelën apo Rrushen.

Tutje, këto dy të fundit edhe në edicionin sonte kanë pasur debate me njëra-tjetrën, theksojmë se, Erioni ka pasur takime me të dyja vajzat, por ende nuk ka vendosur se cilës t’i fal zemrën.

Ndryshe, sonte iu bashkuan programit edhe dy djem të rinjë./Lajmi.net

Tensione në “Përputhen”: Kur unë e njihja Erionin, Mikela zhgarravitej me Brunon (infokosova.net)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *