Të hënën peshonte 70 kg dhe të shtunën zbriti në 61 kg, vetëm duke pirë !!!


Lengu magjik!Humbja e peshës është një nga çështjet që shqetësojnë shumë njerëz, veçanërisht gratë.Kjo është për shkak se shoqëria kërkon më shumë prej tyre, duke u kërkuar të dobët dhe elegantë.Megjithatë, arritja e këtij qëllimi nuk është e lehtë. Prandaj, në këtë artikull, ne do të flasim rreth asaj se si majdanozi e bën të lehtë të humbasësh deri në 5 kg në 1 javë.LEXO ME SHUME:

Tani, si çdo metodë për të humbur peshë shpejt, është e nevojshme të kujdeseni edhe për dietën tuaj.Nëse nuk e bëni këtë, kjo recetë me majdanoz nuk mund t’ju bëjë të humbni peshë aq shpejt.Nga ana tjetër, nuk duhet harruar të merreni me ushtrime. Këto jo vetëm që do t’ju ndihmojnë për të humbur peshë, por edhe për të qenë të shëndetshëm dhe me shumë energji.Në mesin e këtyre vetive të mrekullueshme, ne mund të nxjerrim në pah atë që zvo gëlon mungesën e ves hkave.LEXO ME SHUME:

Elim inon inf eksionet e pranishme në sistemin uri nar si asnjë barishte tjetër.Përveç kësaj, ajo luf ton mbajtjen e lëngjeve, duke reduktuar inf lamacionin dhe duke na ndihmuar të hu mbim peshën.Kushtoji vëmendje pse duhet të përdorni këtë barishte të fuqis hme në favorin tuaj në një mënyrë të thjeshtë.LEXO ME SHUME:

ÇAJ MAJDANOZI PER TE HUMBUR PESHE SHPEJT:Çfarë do të na duhet:majdanoz i co pëtuar imët (1 tufë).Uji mineral (1 litër).Nuk ka mig renë që i re ziston kësaj përzierjeje të fuqis hme, kjo heq d himbjen e kokes në 5 minuta.Si të përgatitet dhe të përdoret:Hapi i parë është vlimi i ujit në një tenxhere.Sapo të mbërrijë në pikën e vlimit, shtoni majdanoz dhe le të valojë për 20 minuta.Në kurs, ne duhet të vazhdojmë të lëvizim përzierjen në mënyrë që majdanozit të lënë të gjitha pronat e tij në ujë.Pastaj e lëmë të freskët dhe filtroj lëngun. Ne mund të marrim tërë këtë çaj gjatë gjithë ditës.LEXO ME SHUME:

Të hënën peshonte 70 kg dhe të shtunën zbriti në 61 kg, vetëm duke pirë !!! – FACTENEWS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *