Të Gjithë Flasin Per Alketën, Por Xhensila Myrtezaj “Bën Kërdinë” Me Ndërhyrjet Estetike (Foto)

 

Të gjithë flasin per Alketën, por Xhensila Myrtezaj “bën kërdinë” me ndërhyrjet estetike (Foto)Xhensila Myrtezaj është një nga këngëtaret më të pëlqyera shqiptare: Bukuri, vokal dhe një bashkëshort që e katapultoi në botën e showbizzit.Kohët e fundit ka ‘plasur edhe pasuri e madhe’, aq sa dhe vetë Xhensila nuk e ‘di nga i burojnë’.
Shtyp hape.siren rekl.amuese më poshtë dhe shikoni lajmin e plotë:

Të gjithë flasin per Alketën, por Xhensila Myrtezaj “bën kërdinë” me ndërhyrjet estetike (Foto) – Online (infospostmedia.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *