Takimi mes Bidenit dhe Xi Jimpingut e la te habitur kete te fundit / Deklarata e fuqishme e Biden rrit friken e Kinezeve…

Biden to speak with Chinese President Xi Jinping Friday - CNNPolitics

 

Takimi mes Bidenit dhe Xi Jimpingut e la te habitur kete te fundit / Deklarata e fuqishme e Biden rrit friken e Kinezeve…

Presidenti i SHBA-së, Joe Biden, bëri me dije se bi.sedimet përmes telefonit me pre.sidentin kinez Xi Jinping të pre.mten “shkuan mirë”.Sipas Shtëpisë së Bardhë, Biden “për.shkroi implikimet dhe pasojat nëse Kina ofron mbë.shtetje materiale për Rusinë”, raporton CNN
“Presidenti nënvizoi mbështe.tjen e tij për zgjidhje diplomatike të kri.zës”, tha Shtëpia e Bardhë.
E njëjta shtoi përmes një ko.munikate se të dy udhëheqësit “ranë dakord gjithashtu për rën.dësinë e mbajtjes së linjave të hapura të ko.munikimit”.

 

Takimi mes Bidenit dhe Xi Jimpingut e la te habitur kete te fundit / Deklarata e fuqishme e Biden rrit friken e Kinezeve… – Online (news426media.com)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *