Tag Archives: yahoonews

E bujshme! Shteti amerikan padit Kinën për shp ërthimin e koronavirusit

Shteti amerikan i Misurit paditi Qeverinë e Kinës dhe Partinë e saj Komuniste për, siç tha, mashtrim të qëllimshëm, që çoi në pandeminë e koronavirusit. “Qeveria e Kinës e gënjeu botën për rre zikun dhe natyrën ngjitëse të sëmundjes COVID-19, që e shkakton koronavirusi, dhe bëri pak për të ndaluar përhapjen e saj”, tha prokurori […]