Tag Archives: cbnnews

E zbulon shkencëtari izraelit: Pse koronavirusi zhduket pas 70 ditëve

Një matematicien i shquar izaelit, analist dhe ish gjeneral , tregon se analiza e thjeshtë statistikore se COVID-19 arrin pikun pas 40 ditësh dhe shkon në zero pas 70 ditësh – pa marrë parasysh se ku përhapet, dhe pa marrë parasysh se çfarë masash marrin qeveritë për të parandaluar përhapjen, shkruan The Times of Israel […]