Tag Archives: c

Virologu gjerman zbulon dy simptoma të tjera të Covid-19: Kina dhe Italia bënë një gabim! (Video

Virologu gjerman zbulon dy simptoma të tjera të Covid-19: Kina dhe Italia bënë një gabim! (Video) Simptomat që dimë deri më tani që shkaktohen nga koronaviurisi janë: Temperaturë, ethe, kollë e thatë dhe në rastet më të rënda probleme me frymëmarrjen.Por Covid-19 mund të ketë simptoma të tjera, të cilat mjekët nuk i vunë re […]