Sipas Ministrit Mehaj!: SHBA fuqìzon Ushtrìnë e Kosovës! SiIIen automjete të BIìnduara!

Në vazhdën e vizitave nëpër njësitë e FSK-së, ministri i Mbrojtjes Armend Mehaj, vizitoi K omandën e Doktrinës dhe St ër vitjes në Kazermën “Skënderbeu” në Ferizaj, me qëllim të njoftimit lidhur me a uto mje tet e bIinduara të tipit ASV të don acio nit të ri të SHBA-së.

Me këtë rast , ai u prit nga komandanti i KDS-së, gjeneral brigade Irfete Spahiu e cila e njoftoi me automjetet përkatëse si dhe destinimin e tyre aktuaI për qëllime trajnimi. Sipas ministrit Mehaj, sasia aktuaIe e automjeteve të bIinduara ushtarake ASV është vetëm pjesa e parë e kon ting jentit të plotë të d0nacionit përkatës nga SHBA që do të pranohet në proces.

Sipas Ministrit Mehaj!: SHBA fuqìzon Ushtrìnë e Kosovës! SiIIen automjete të BIìnduara! – Drejtpërdrejt (liveportal24hr.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *