Shteti Më Ka Borxh 50 Mijë Euro Pasi Nuk Kam Kënduar Gati 2 Vite…

 


Ai në Klan Kosova deklaroi se nuk beson në koron.av.irus dhe thotë se numri i v d e k j eve përpara ka qenë më i madh nga së.mu.ndjet tjera..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN

 

Shteti Më Ka Borxh 50 Mijë Euro Pasi Nuk Kam Kënduar Gati 2 Vite… – Lajmet (news336media.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *